duminică, 3 mai 2020

Impactul estimat al tehnologiei GSM 5G asupra oamenilor si animalelor

Impactul estimat al tehnologiei GSM 5G asupra oamenilor si animalelor este in mare parte necunoscut. Si nerecunoscut, plauzibil din bias economic, companiile de telefonie mobila nedorind sa stie de efectele nocive.

Dar din ce in ce mai multe dovezi apar ca cine poarta coif din staniol poate o fi tampit, dar nu e prost. Eu personal am făcut un studiu plătit al radiațiilor GSM dintr-un apartament central din Bucuresti, iar de atunci am tot masurat radiatiile EMF de pe unde am fost si am ajuns la concluzi aca normele actuale sunt ok. Asta nu inseamna ca trebuie sa ignoram ce nu intelegem (desi a fost si este modul de formare a opiniilor stiintifice de mii de ani: ignorare, negare, combatere, acceptare, cercetare).

Deoarece sunt suficiente situații alarmante, pe baza a numeroase studii si observații din afara industriei de telecomunicații, care se bazează doar pe normele SAR - în întregime insuficiente pentru aprecierea efectului biologic al microundelor 5G  profesorul Martin Pall, estimeaza ca cele mai importante îngrijorări ale sale sunt că 5G va produce un impact răspândit în majoritatea cazurilor, la nivel aproape universal, pe baza ipotezei că sunt mecanisme pe care încă nu le cunoaștem și nu le putem concepe dar care se manifestă (și fiecare dintre acestea trebuie luat în considerare în detaliu, pe baza dovezilor disponibile):

1. O reducere rapidă și ireversibilă în reproducerea umană până la zero, ipoteză bazată în principal, dar nu numai pe impactul asupra reproducerii masculine. Deteriorarea masivă a genelor umane, cauzată de efectele asupra ADN-ului în spermatozoizii umani și eventual și asupra ovulelor umane.

2. Un impact rapid (deși ceva mai lent decât primul​​) în funcția noastră cerebrală produsă de efectele asupra structurii și funcției creierului uman. Demența de Alzheimer la debut foarte timpuriu, de asemenea, cauzată de impactul asupra creierului uman, deocamdată fară dovezi substanțiale.

4. Autismul și ADHD cauzate în principal de expunerile perinatale la 4G / 5G.

5. Moarte cardiacă bruscă răspândită pe toate intervalele de vârstă cauzate de impactul EMF pulsate asupra celulelor stimulatoare cardiace din nodul sino-atrial al inimii.

Cei care contesta din start aceste idei se bazeaza (cum am facut si eu initial, până să înțeleg cum poate o radiație cu frecvență înaltă și lungime de undă mică să penetreze organismul), pe faptul ca radiația 5G nu e penetrantă. Nu, nu e prin componenta sa electrică dar la trecerea prin diferite matrici atomice, anumite componente ale unei unde suferă modificări diferite - și am scris acest articol despre metamateriale plasmonice si aplicația lor pentru a obține invizibilitea care este o realitate. Nu agreez contestarea persoanei, deși este o practică prea des folosită azi ori din neștiinâă, ori din prostie, și deși trebuie să te mai uiți și la om, contestarea omului nu are acuratețe și face mai mult rău decât bine, trecând în uitare de prea multe ori idei care pot fi utile omenirii.

În epoca dezinformării, suntem datori să căutăm dovezi care să sustțină ipotezele, și apoi să contestăm aceste dovezi, ca să avem cât mai multe șanse să descoperim adevărul.

Ce știm deocamdată despre undele 5G?


Rapoartele privind efectele umane din Elveția au inclus multe rapoarte despre efecte neurologice / neuropsihiatrice și, de asemenea, efecte cardiace.
https://www.illustre.ch/magazine/5g-sentons-cobayes?utm_source=facebook&fbclid=IwAR1kXKK1yWBDKoaZRVOQB7gRvC8o-1a3GyVbQHJPyPkAzzpl73iKYtaiA6Q

Există, desigur, multe recenzii care raportează astfel de efecte, după cum am discutat mai sus, în urma expunerilor la FEM. Medicii din Stuttgart au raportat aceleași două tipuri de efecte după extragerea 5G și, în plus, cantități mari de hipersensibilitate electromagnetică (EHS, Êtres Humains Sensibles).
https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.demo-am-staatsministerium-in-stuttgart-protest-gegen-5-g-in-weissen-arztkitteln.f964401b-85f9-4915-a236-4f3177597300.html

Toate aceste trei efecte au fost raportate să apară în urma expunerilor inteligente ale contorului atât în ​​studiile Lamech, cât și în Conrad; toate cele trei au fost, de asemenea, raportate să apară în cele mai mari studii de expuneri profesionale la FEM efectuate vreodată după cum a fost revizuit de profesorul emerit Karl Hecht. Diferența este că efectele par a fi mult mai severe în urma expunerii la 5G, spre deosebire de studiile de expunere profesională sau chiar studiile inteligente ale contorului.

Sunt conștient de efectele neuropsihiatrice aparente 5G încă mai severe în sudul Californiei, dar acestea nu au fost publicate până în prezent. Avem toate motivele să credem că orice sistem complet 5G, comunicând cu „internet of things” va produce efecte încă mult mai mari decât oricare dintre aceste descoperiri inițiale.

În Anglia s-a anunțat cu mândrie că un serviciu de ambulanță va folosi comunicarea 5G între ambulanțe și spitalele deservite de acestea. Prima astfel de ambulanță, care a fost anunțată cu mândrie, urma să fie pusă în funcțiune în Coventry, în regiunea West Midlands din Marea Britanie: https://www.coventrytelegraph.net/news/coventry-news/what-is-5g-15108544

Deci, ce s-a întâmplat când acea ambulanță 5G era operațională?
Ceea ce s-a întâmplat este că trei dintre personalul ambulanței au murit într-o perioadă de 11 zile, după sinucidere aparentă: trei lucrători ai NHS mor brusc în timp ce lucrează cu aceeași încredere „toxică” in tehnologia 5G.

Poate fi efectul legat de tehnologie 5G? 

- Alan Selby Mirror Sun, 24 nov 2019 02:23 UTC;
- https://www.bbc.com/news/uk-england-suffolk-50522214;
- https://www.itv.com/news/anglia/2019-11-22/concern-for-welfare-of-east-of-england-ambulance-staff-after-three-deaths-in-11-days /

Cu puțin timp înainte de moartea lor, un denunțator i-a scris șefului Serviciului de Ambulanță al estului Angliei, șeful NHS Trust, care se plângea de abuzuri psihologice. Există relatări despre efecte neuropsihiatrice răspândite produse de expuneri la EMF de intensitate scăzută, inclusiv depresie. Depresia poate provoca suicid și diverse efecte neuropsihiatrice care pot duce foarte bine la un comportament abuziv.

Două mari evenimente de panică la bovine în zona Frigiei de Nord a Olandei s-au corelat cu expunerile la testarea 5G: https://www.melkvee.nl/artikel/191780-koeien-in-paniek-mogelijk-door-testen-5g-netwerk /

Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător, având în vedere că se șie din 1930 de la ruși că expunerile la FEM  produc efecte neurologice / neuropsihiatrice. Două mecanisme specifice sunt posibil implicate în producerea panicii la bovine prin tehnologia 5G. Activitatea excesivă a VGCC produce condiționarea fricii la animale și la oameni (Kabir și colab., J Physiol 2016; 20: 5823-5837). Campurile electromagnetice inaltpulsate care acționează și prin activitate excesivă de VGCC produc, de asemenea, creșteri mari în eliberarea de norepinefrină, hormonul de "luptă sau fugi". Acești doi hormoni e de așteptat să acționeze împreună pentru a produce panică. Impactul FEM asupra producției de lapte la bovinele lactante sugerează că bovinele pot fi destul de sensibile la efectele electromagnetice.

Există, de asemenea, mai multe incidențe de comportament bizar, agresiv al bovinelor și oilor din Germania, care pot fi, de asemenea, legate de efectele de radiație 5G:

1. https://www.nordbuzz.de/niedersachsen/niedersachsen-ort29155/papenburg-oldenburg-niedersachsen-schock-schafe-brechen-attackieren-menschen-11833036.html Asta se intampla si inainte, numai nu stia prof Pall :)))

2. https://www.sueddeutsche.de/bayern/bayern-peiting-kuh-bauernhof-dach-1.4626878

3. https://www.bayerische-staatszeitung.de/staatszeitung/leben-in-bayern/detailansicht-leben-in-bayern/artikel/danger-die-kuh-das-wilde-wesen.html

4. https://www.tz.de/bayern/altoetting-bayern-tier-drama-kuh-buext-aus-stall-aus-sie-ueberlebt-ihren-ausflug-nicht-12189661.html

5. https://www.tz.de/welt/ice-strecke-kassel-wuerzburg-kuh-laeuft-in-tunnel-und-legt-bahnverkehr-lahm-zr-11832114.html

Fiecare dintre acestea trebuie să fie clar investigat și pentru posibile implicații ale radiațiilor 5G.

Fiecare dintre acestea trebuie cercetat înainte de a putea trage orice concluzii finale. Cu toate acestea, având în vedere că „ghidurile de siguranță” s-a dovedit în mod repetat că nu prevăd corect toate efectele biologice și, prin urmare nu protejează siguranța, toate asigurările de siguranță bazate pe acele „orientări de securitate” sunt frauduloase și că există mecanisme plauzibile prin care expunerile la FEM cauzează aceste efecte, este esențial să fie studiată în detaliu cauza, expunerea la câmpul electromagnetic 5G și / sau cu o densitate ridicată a antenei 4G.

Au existat o serie de defecte ale nașterii umane foarte neobișnuite, atât în ​​Germania, cât și în Franța, care implică dezvoltarea aberantă a membrelor, cum ar fi structura aberantă a mâinilor și a degetelor și chiar mâinile sau brațele lipsă, fără a le putea lega direct de tehnologia 5g
- https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/menschen/gelsenkirchen-drei-saeuglinge-mit-handfehlbildungen-geboren-16382810.html;
- https://edition.cnn.com/2018/11/01/health/france-babies-missing-limbs-investigation-intl/index.html

Niciunul dintre numeroasele articole despre aceste defecte ale nașterii membrelor nu a sugerat o legătură clară cu expuneri la 5G EMF, dar o astfel de legătură trebuie luată în considerare, pt ca adesea de ce ti-e frică nu scapi, adică ceea ce numim "conștiință colectivă" are capacitatea de a prevedea (sau de a materializa) anumite lucruri - intuiție sau legea atracției

Motivul este că Bates et al, Ion Channels in Development and Cancer, Annu Rev Cell Dev Biol 2015; 31: 231-247 a arătat că creșterea atât a activității VGCC, cât și a creșterii altor canale ionice cu tensiune pot produce o dezvoltare aberantă a membrelor. În timp ce activitățile excesive ale canalelor unice nu produc aberații identice cu cele din aceste defecte recente de naștere umană, o combinație de activități excesive ale canalelor ionice cu tensiune poate face acest lucru.

Printre studiile genetice care arată că activitatea excesivă a unui anumit VGCC produce defecte ale dezvoltării membrelor sunt studiile asupra sindromului Timotei. Mutația sindromului Timothy produce o activitate VGCC mult mai mare, deoarece mecanismul de închidere a canalului este defect, astfel încât canalele activate se închid extrem de lent, astfel încât acestea produc mult mai mare influienta asupra ionului de [Ca2 +].

Mutația sindromului Timothy produce nu numai aberații ale dezvoltării membrelor, dar și cazuri grave de autism și, de asemenea, efecte cardiace. Majoritatea indivizilor cu sindrom Timothy mor de aparent moarte cardiacă bruscă la vârste cuprinse între 3 și 7 ani - cel mai vechi individ cunoscut cu sindrom Timothy a murit la vârsta de 13 ani. Aici avem două efecte produse sau aparent produse de expuneri 5G, efectele cardiace și membrele defecte de naștere și o treime propusă să fie cauzată perinatal de expuneri la 5G, și anume autism, toate legate în cauza lor la activarea VGCC.

Au fost sute de păsări care au murit în urma aparentelor moarte cardiace subite în timpul a trei zile de testare 5G într-un parc din apropierea Rotterdam.
https://www.healthnutnews.com/hundreds-of-birds-dead-during-5g-experiment-in-the-hague-the-netherlands/

Au existat povești anterioare despre aceste morți de păsări în care industria a negat să facă teste 5G, dar în acest articol, s-a arătat că lucrătorilor li s-a spus să mintă despre aceste teste. S-a arătat la rozătoare că expunerea la microunde (continue, nu pulsate) poate provoca moarte subită cardiacă (Potekhina IL, Akoyev GN, Yenin LD, Oleyner 1992 Efectele radiațiilor electromagnetice de intensitate mică în intervalul milimetric asupra sistemului cardiovascular al șobolan alb). Fiziol Zh 78: 35-41 (în rusă), ceea ce face foarte plauzibil faptul că aceste decese de păsări au fost de fapt cauzate de expuneri 5G.

O a doua epidemie mare de păsări căzând din cerul din cauza morții cardiace aparent a avut loc în octombrie anul trecut, la scurt timp după ce tehnologia 5G a fost pornită în Coventry (vezi discuția de mai sus). În luna octombrie, au existat deja rapoarte că păsările au căzut din cer în afara spitalului Coventry, după ce antenele 5G au fost activate pentru a permite sistemul wireless Smart Ambulance 5G din Coventry.

Dacă ipoteza se adeverește, ne așteptăm ca insectele să fie afectate de tehnologia 5G. În 2000 și 2001, două brevete americane au fost emise pentru utilizarea microundelor cu valuri milimetrice ca insecticide (brevetele nr. 6.03.365 și 6.192.598). Acestea au fost pentru utilizarea microundelor contionue, nepulsate, nu a EMF-urilor 5G extraordinar de pulsate și, prin urmare potențial mai periculoase.

Plantele și tehnologia 5G


5G ar putea provoca incendii masive din cauza impactului FEM-urilor 5G asupra plantelor.

Microundele GSm 5G au impact asupra plantelor producând creșteri mari ale nivelului intracelular de calciu, care produce creșteri mari în terpenele extrem de volatile și foarte inflamabile. Acest lucru, la rândul său, poate face plantele să ardă ca și cum ar fi pulverizate cu un spray de benzină.

Este posibil să fi văzut deja primele incendii facilitate prin acest mecanism de tehnologia 5G, deși aveam suficient de multe și înainte, ca să nu le putem deosebi cu ușurință. Cinci orașe de-a lungul coastei de est a Coreei de Sud, unde au avut loc unele dintre primele lansări ale tehnologiei 5G din lume, au pornit sistemele 5G - sfârșitul zilei de 3 aprilie 2019. Cele cinci incendii fără precedent au avut loc în aceleași oraș 1-2 zile mai târziu, aprilie 5, 2019.
- https://www.thehindu.com/sci-tech/technology/s-korea-launches-5g-networks-early-to-secure-world-first/article26730605.ece;
- https://www.telegraph.co.uk/news/2019/04/05/thousands-flee-homes-wildfires-rip-south-korea/;
- https://www.thesun.co.uk/news/8799140/south-korea-biggest-wildfire-near-olympic-city/

Alte posibile incendii 5G e posibil să se fi produs și în 2019 în zonele din sudul Californiei, unde 5G a fost instalată inclusiv de-a lungul autostrăzii I405.

În concluzie, avem o serie de evenimente posibil legate de 5G care au avut loc în mai multe situații, pentru care avem mecanisme plauzibile prin care radiațiile 5G le pot provoca și unde știm că argumentele contrare se bazează pe „ghiduri de siguranță” defecte care nu reușesc să prezică efecte biologice și prin urmare sunt frauduloase și trebuie contestate.

Acestea includ:

1. Efecte neurologice / neuropsihiatrice raportate atât în ​​Elveția, cât și în Stuttgart Germania, efecte similare, dar mai severe decât efectele cauzate de alte expuneri la FEM.

2. Trei sinucideri în termen de 11 zile unul de celălalt în primul serviciu de ambulanță dotat cu 5G. Nu știm ce s-a mai întâmplat pe urmă.

3. Efecte cardiace asupra nodului sinusal raportate atât în ​​Elveția, cât și în Stuttgart Germania, efecte similare cu cele întâlnite la om în urma altor expuneri la 5G, precum și în studii experimentale la animale în diferite țări vestice și în Rusia.

4. Două cazuri de efecte de moarte subită cardiace aproape instantanee, posibil legate de expunerea la tehnologia 5G, unul în Olanda și unul în Marea Britanie.

5. Avem cazuri de panică în masă la bovine, precum și alte efecte neurologice / neuropsihiatrice la bovine și ovine.

6. Avem mai multe cazuri de defecte ale membrelor lanașteri umane în Franța și Germania, pe care nu le putem lega de tehnologia 5G fiind puține față de incidența generală a malformațiilor umane.

7. Avem mai multe cazuri de incendii aparent legate de tehnologia 5G în Coreea și în sudul Californiei.

8. Avem creșteri mari aparente ale EHS în Stuttgart Germania. Cu toate că acesta este un singur exemplu, din cunoștințele mele, s-a dovedit că sunt similare, deși mai lent se dezvoltă exemple de EHS în studiile profesionale de expunere la EMF și în cele două studii inteligente. Cazul poate fi mai slab aici, deoarece se bazează exclusiv pe exemplul Stuttgart, dar este totuși substanțial.

În fiecare dintre aceste cazuri, după cum s-a menționat mai sus, avem mecanisme plauzibile prin care fiecare dintre ele poate fi produs prin expunere la 5G EMF și în care toate afirmațiile contrare bazate pe „orientări de siguranță” sunt pur și simplu frauduloase. În primele șapte dintre aceste efecte, avem un caz prima facie pentru cauzalitate 5G.

Și permiteți-mi să repet că orice efecte văzute cu „lansarea” inițială a radiațiilor 5G vor fi o fracțiune minusculă din cele preconizate de un sistem matur 5G care interacționează cu „internetul lucrurilor”, deoarece orice sistem inițial 5G are foarte puțin de comunicat cu lansarea inițială și, prin urmare, va produce doar o fracțiune minusculă a efectelor EMF puternic pulsate ale unui sistem atât de matur. Impacturile foarte mari ale impulsurilor modulatoare și nemodulatoare înseamnă că nivelul extraordinar de ridicat al impulsurilor de modulare în radiații 5G, cu impulsurile care comunică cantități vaste de informații pe secundă, înseamnă că radiațiile 5G sunt mult mai periculoase decât expunerile pe care le-am avut anterior. iar acele expuneri anterioare au deja impacturi masive asupra noastră și asupra altor organisme.

Posibila cauzalitate a fiecăruia dintre efectele presupusea  fi cauzate de radiațiile 5G ar fi putut fi testate prin studii de model animal, înainte de orice implementare a tehnologiei 5G. Este o atrocitate cu proporții incredibile că nu s-au făcut temeinic astfel de teste.
Toate aceste observatii si mai ales nonsalanta autoritatilor si lipsa de dovezi stiintifice si de raspuns la aceste provocari din partea lumii stiintifice care ar fi capabila sa cerceteze, ne dau motive să considerăm că tehnologia 5G prezintă amenințări pe care nu le-am prevăzut niciodată - multiple amenințări pentru supraviețuirea noastră pe planetă.

Martin L. Pall
Profesor emerit al
Biochimie și științe medicale de bază
Universitatea de Stat din Washington
(SUA) 503 - 232 - 3883
martin_pall@wsu.edu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.