joi, 16 iulie 2020

Renumitul studiu COVID19 numit "RECOVERY"

Studiile sunt denumite folosind acronime sau mnemonice, The Randomised Evaluation of COV-id19 thERapY.

Peste 6.000 de pacienți cu coronavirus din Marea Britanie s-au oferit voluntari pentru a participa la un studiu medicamentos condus de Universitatea din Oxford pentru a găsi un tratament pentru COVID-19.

Programul se numește RECOVERY Trial (Evaluarea aleatorie a terapiei COV-id19) și este cel mai mare studiu mondial de medicamente pentru tratarea coronavirusului.

Universitatea a primit sprijinul profesorului de medic principal Chris Whitty și a adresat medicilor din întreaga țară un motiv de înscriere a pacienților în studiul voluntar.

De atunci, voluntarii s-au alăturat procesului de la peste 160 de trusturi NHS din toată țara, iar oamenii de știință speră că mai multe persoane vor continua să se înscrie.

Medicii nu au pus un număr cu privire la numărul de persoane de care are nevoie procesul pentru a avea succes, dar au spus că, cu cât participanții vor avea mai mulți participanți, cu atât va fi mai probabil ca echipa să găsească răspunsuri.

Participanții vor primi unul dintre cele cinci medicamente existente în prezent pe piață - inclusiv medicamentul anti-malarie oferit de Donald Trump, cunoscut sub numele de hidroxicloroquina.

Celelalte medicamente analizate ca tratament pentru COVID-19 includ o combinație de Lopinavir și Ritonavir (cunoscute sub numele de brand Kaletra), care este utilizat pentru a trata HIV; Dexametazona cu doze mici, un steroid utilizat pentru a reduce inflamația; azitromicină, un antibiotic utilizat frecvent, care poate avea proprietăți antivirale; și steroidul Tocilizumab.

Procese similare sunt înființate în întreaga lume, care se desfășoară independent în procesul de recuperare, dar niciunul nu a obținut la fel de mulți participanți ca programul din Marea Britanie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.