miercuri, 16 octombrie 2013

NOU! Holter EKG si TA la domiciliu

     

ElectroCardiografia (ecografia cardiacă, ECG sau EKG prescuratrea preluată din germană) in 12 derivatii este o metodă electro-fiziologica total neinvazivă  de explorare a inimii, prin care se vizualizează prin inregistrare pe hartie sau pe un ecran activitatea căilor de conducere și a centrilor electrici din inima. Examinarea EKG la domiciliu ne aduce o serie de informatii privind activitatea inimii, de la modul de conducere până la dimensiunile diferitor părti ale inimii, de cele mai multe ori putând face diferenta clară intre o conducere normală și tulburari de conducere, afectiuni destul de frecvente după o anumită vârstă. In situatiile in care aceste tulburări de ritm și de conducere apar intermitent, la intervale variabile de timp, este necesară o monitorizare holter ekg, pentru a putea edea și evalua aceste episoade, durata aritmiei, frecventa cu care apar pe parcursul monitorizarii holter ekg de 24 de oreNu in ultimul rand, ekg mai permite si aprecierea conducerii electrice la nivelul pericardului (a invelisului in care se gaseste si se misca inima in timpul contractiilor), cu depistarea foarte rapida a eventualelor acumulari de lichid in sacul pericardic, echivalente, cel mai adesea, cu o inflamatie a acestui sac, situatie care necesita tratament neaparat.

     Practica ne-a demonstrat că mai mult de 75 % din pacienţii care suferă de hipertensiune arterială esențială şi urmează corect un tratament în acest sens, înregistrează totuși în pofida tratamentului urmat, valori ale tensiunii mult prea ridicate pentru a fi în siguranță. Aceste condiții determină o creștere exponențială a riscului general pentru sănătatea pacientului cu HTA (hipertensiune arterială). În consecinţă după câţiva ani se poate observa un număr semnificativ mai ridicat de accidente vasculare cerebrale ce au la bază creşterea tensiunii arteriale, ca de exemplu apoplexia, infarctul miocardic sau afecţiuni renale cronice cauzate de tensiune arteriala ridicată
     Cauza acestor complicații o constituie cel mai adesea dificultatea pacientului de a ajunge la medic în timp util. După o anumită vârstă, timpul dintre două vizite medicale de control ar trebui adaptat condițiilor în care se prezintă inima acelui pacient.

Cat costă holter EKG la domiciliu?

Prețul pentru Holter EKG pornește in general de la 180lei, de obicei este necesară o perioadă de 24h. Adesea sunt necesare si o serie de analize medicale (HLG, TQ, INR) utile medicului clinician. Daca pacientul nu a sesizat reaparitia problemelor care au determinat recomandarea examinarii holter la domiciliu, pentru a avea sens investigatia, ar fi bine fie sa sa incerce a reproduce actiunile sale obisnuite care ar putea duce la reaparitia simptomelor, fie sa continuie examinarea inca o perioada, daca are motive sa creada ca problemele vor reaparea. Toate acestea trebuie făcute sub supravegherea și îndumarea medicului, fie la cabinet, fie la domiciliu.



Oferta: 150lei cu bilet de trimitere

la cabinet
Aceasta examinare Holter la domiciliu ne arata probleme de transmitere electrica la nivelul inimiii, cauzate de o multitudine de boli sau de tulburari degenerative (de batranete).
Serviciul include si printarea si analiza gratuita a datelor obtinute, precum si recomandarile medicale necesare pentru ingrijirea corecta a starii de sanatate a pacientului respectiv. Deasemenea, medicul specialist va poate sfatui cum sa adaptati stilul de viata astfel incat printr-un managemment corect sa va usurati situatia si sa preveniti aparitia complicatiilor care sunt mai frecvente la pacientii cu tulburari de respiratie. Instalarea aparatelor de monitorizare  la domiciliu ekg holter se face la cabinet, in str. Dr Grigore Manolescu 20, la Institutul de diabet. Pentru instalare la domiciliu percep o taxa de 50lei pe deplasare. Rezultatele se pot livra si prin posta electronica (email). Pentru pacientii abonati, rezultatele pot fi accesate din dosarul electronic personal al pacientului. Detalii pe site-ul meu ConsultatiiLaDomiciliu.ro/inchiriere-holter-ekg/


Pentru a vedea preturile pentru toate tipurile ecografie si de investigatii, va rog vizitati pagina de Preturi consultatii medicale la domiciliu.

 [Spune-ti parerea mai jos, printr-un mesaj]

Pentru posesorii de abonamente medicale copii care includ si ecografie la domiciliu, ecografia este gratuita, ca si consultatia medicala, in limita serviciilor incluse in abonament medical la domiciliu.

 Voucherele sunt transmisibile
Urmariti  pe Facebook Ofertele si Voucherele pentru consultatii medicale la domiciliu.

.
——————————————————————————————
- Dacă ai cont pe FacebookWordPressGoogle+Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul consultatii medicale la domiciliu și prietenilor tăi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.