miercuri, 20 martie 2013

Zeolit si Clinoptilolit



Despre zeolit si clinoptilolit am mai scris in cateva articole in urma cu ceva vreme, cand am aflat despre intrebuintarile zeolitului in tratamentul pentru cancer si alte afectiuni in care medicina clasica ridica din umeri.

Am urmarit si acest interviu cu dr Catalin Luca in care descrie impresionantele efecte ale trtamentului cu zeolit in afectiuni din cele mai diverse, fara o aparenta legatura cu.. orice. Nici cu medicina, sau gandirea medicala, nici cu fiziologia pe care am invatat-o la scoala, nici tu cauza, nici tu efect... nimic. Incat te intrebi daca nu cumva zeolit-ul asta e doar o cheie pentru a deslega credinta oamenilor (sau mai degraba punga...) si poate ca ea o sa-i ajute sa se ridice din pat si sa umble. Nici nu as discuta despre zeolit, considerandu-l asa cum pare la prima vedere, o alta metoda  de a deslega punga, daca nu as fi  avut acelasi sentiment si de spre homeopatie, pentru ca apoi sa aflu ca homeopatia este cat se poate de.. stiintifica.

Este foarte greu omului sa treaca peste propriile credinte, iar atunci cand Dumnezeu sau cine stie ce circumstante il fac sa accepte in final iesirea din paradigma, si-o asuma fara nicio jena uitand de fiecare data ca are ceva de invatat din asta si fiind vesnic sortit sa repete istoria.

Adevarul trece prin trei faze: 
Intai, este ridiculizat; 
A doua: este violent combatut; 
Si a treia adevarul este acceptat si evident prin el insusi
(Arthur Schopenhauer, 1788-1860)




Cu respect,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.