luni, 18 martie 2013

Lecții de iubire pe care le-am învățat în timpul sarcinii



Chiar dacă nu ai fost niciodată o persoana deosebit de romantică, sarcina te înconjoară cu o mulțime de noi descoperiri de care să te bucuri. Știi că ești iubită și asta e un sentiment uimitor, dar înainte de a avea copiii tăi, poți doar să ghicești despre acel fel anume de dragoste care urmează...

Cu graviditatea se schimbă o mulțime de lucruri în viața ta și un lucru pe care l-au învățat femeile când au fost insarcinate pentru prima dată au fost niște lecții de iubire nemaipomenite. De aceea majoritatea femeilor care îsi doresc copii, abia așteaptă să retrăiasca acele momente. Ca de obicei, îți amintești mai cu ușurință trăirile frumoase. Iar fiziologia femeii este astfel concepută încât sa-i dea răgaz să-și recapete puterile după efortul nașterii. Prezenta copiilor în viața unei femei îi aduce un sentiment nemaipomenit de împlinire pe care soții și tații îl pot doar împartași din preaplinul lor.

Iată câteva lecții pe care sarcina te învață despre dragoste:


  • Să iubești la prima vedere o persoană pe care nu ai mai vazut-o și nu ai visat-o niciodată.
  • Pasiunea pentru gusturi noi și combineții din cele mai neobișnuite.
  • Chiar dacă nu erai cine știe ce fericită de corpul tău, dar când ești insărcinată înveți să îmbrățișezi și să te bucuri cu dragoste de modificările care apar în timp ce în tine crește un om.
  • Te poți îndrăgosti din nou de soțul tău. Chiar dacă erați îndrăgostiți atunci când v-ați căsătorit, atunci când ești insarcinată veți simți la un nivel cu totul nou atunci când vă veți privi copilul.
  • Dragostea și bucuria, dacă le împarți se înmulțesc. Poate ești un pic îngrijorată că-ți vei iubi primul copil mai mult, dar vei vedea că dragostea aceasta crește și crește și nu are limite.
  • Iubești mai mult decât ai crezut că este posibil, vei constata că a crescut atât de mult capacitatea ta de a iubi, mai mult decât credeai și te vei minuna că cineva poate simți atât de mult.






Cu respect,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.